неділя, 23 квітня 2017 р.

Всеукраїнський день психолога

Наше життя рідко нагадує пряме асфальтоване шосе або купання в безпечному басейні з теплою водою. Найчастіше воно схоже на гірську стежку з крутими підйомами та спусками, перешкодами, різкими і небезпечними поворотами. Або ж нам необхідно утриматися на плаву серед океанських хвиль, кожна з яких може втопити. Ми зустрічаємося з важкими, напруженими ситуаціями, які викликають у нас переживання, вимагають зусиль щодо їх подолання.
Озброївшись психологічними знаннями ми отримуємо можливість пройти життєвий шлях з мінімальними втратами, пізнавати щось нове, відкривати себе та інших та прийняти неминуче..
Саме 23 квітня відзначають Всеукраїнський день психолога.
Наука про душу має безліч напрямів. Кожен цікавий і використовує методики і техніки для розуміння людини, її поведінки, соціальних зв'язків, сенсу життя і т.д.
Вона тісно пов'язана з багатьма науками і її здобутки використовується в різних сферах нашого життя.   
Часом на психологів покладають надзвичайно великі сподівання і бажають миттєвого результату, забуваючи, що людина сама повинна вирішувати проблеми, шукати свій шлях, а психологи мотивують, допомагають розкрити себе. 
Часто можна почути щось на кшталт "ти ж психолог, вирішуй це", "ти повинна знати, ти ж психолог" і тощо.
Кожна людина - унікальна. В кожної своє світосприйняття, внутрішня карта світу. Не існує універсального дієвого методу. 
На жаль, ми не маємо чарівної палички, але завдяки спільній праці клієнта і спеціаліста стається диво. Не бійтеся визнати свої страхи, перемагати себе, досягати цілей, пишатися досягненнями і працювати над недоліками. Звертайтеся до психологів. Живіть на повну. 







Немає коментарів:

Дописати коментар